Objavljeno: 20.10.2014 u 17:35 | Bizarno, Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

SMRZLA SE OD UŽASA: Nedjeljama je slušala čudne zvuke iz plafona, ali onda…

Njujorčanka Frida Turkmenili nedjeljama je čula neobične zvuke iz plafona, a kad su joj komšije potvrdile da ih i oni čuju, shvatila je da joj ne zuji u ušima i požalila se domaru Majku Kendanu.

otkrila-pcele-u-plafonu (1)

Istina, ona je ispričala da joj se učinilo da je vidjela nekoliko pčela u stanu, ali prenerazila se kad su otvorili plafon i našli unutra čak 50.000 pčela.

„Kako su ušle ovdje? Odakle su došle? Bila sam šokirana“, ispričala je Frida za7online.com.

otkrila-pcele-u-plafonu (2)

Domar je pozvao stručnjake za pčele, koji su ih uklonili iz stana i prebacili na jednu farmu pčela. Da bi otkrili gdje se pčele tačno kriju, koristili su uređaje koji detektuju toplotu. Iako su znali što ih očekuje i oni su se iznenadili kad su vidjeli koliki je roj u plafonu.

„One će pronaći prikladan dom, vratiće se u roj i prenjeti im poruku. I onda će sve otići na tu lokaciju“ – rekao je pčelar Entoni Planakis.

otkrila-pcele-u-plafonu (3)

Pčele su premještene zajedno s nekoliko desetina košnica, a njihova sada već bivša cimerka kaže da joj pčele na neki način nedostaju.

„Voljela bih da su tu i da imam meda“, našalila se Frida.

Izvor: dnevne.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: