Objavljeno: 09.12.2016 u 10:56 | Film, Ljepotice, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

Sjećate se legendarne Marisol? Pogledajte kako izgleda danas (FOTO)

Nostalgija – Bilo je to zlatno doba meksičkih sapunica, a jedna od najpoznatijih bila je ona o djevojci s ožiljkom na licu. Od prikazivanja popularne ‘Marisol’ prošlo je 20 godina.

marisol (1)

U to vrijeme telefoni su zvonili, juhe kipjele i psi uzalud molili da ih se vodi u šetnju jer su svi bili prikovani za male ekrane. Popularna ‘Marisol’ devedesetih je osvojila srca brojnih ljudi koji su svakog dana pratili nove zaplete u životu plahe plavuše s ožiljkom na licu.

marisol (2)

Od prikazivanja serije prošlo je dvadesetak godina koje, čini se, nisu ostavile previše traga na glumici Eriki Buenfil koja danas izgleda gotovo identično kao u vrijeme kada je glumila omiljenu heroinu iz sapunica.

marisol (3)

Glumica ima 52 godine, promijenila je boju kose, i dalje glumi u telenovelama, a radi i na glazbenoj karijeri. Objavila je tri albuma te je vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: