Objavljeno: 09.12.2016 u 11:32 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Ostaćete potpuno zgroženi kada vidite na šta liče ‘Viktorijini anđeli’ bez tone šminke i skupocjenih krpica

Ljudi kažu da je ljepota samo površna, ali koliko je istinita ova izjava? Pogledajte našu listu supermodela bez ikakve šminke i prosudite sami!

1. Adrijana Lima

adrijana-lima-0

Ovaj anđeo sa dugogodišnjom karijerom više izgleda kao više kao dijete nego glamurozna diva bez šminke.

2. Alesandra Ambrosio

alesandra-ambrosio-1

Jedna od najpoznatijih “Victoria’s Secret” manekenki možda živi na visokom nivou, ali kada je vidite bez šminke, shvatićete da je zapravo vrlo muškobanjasta.

3. Rouzi Hanington-Vajtli

rouzi-haningtonvajtli-2

Manekenka bez mane izgleda sjajno na prvoj slici, ali njen prirodan izgled otkriva umorno lice koje je pomalo uvelo i staro.

4. Emili DiDonato

emili-didonato-3

Transformacija na ovim slikama je vrlo očigledna i svako ko kaže da profesionalna šminka ne može da pretvori običnu djevojku u boginju, onda laže.

5. Doucen Kroes

doucen-kroes-4

Poznata manekenka zaista izgleda mnogo drugačije na prirodnoj slici, međutim, možete da primjetite da su karakteristike lica upadljivo drugačije i da jedva ima obrve.

6. Kendis Svonepul

kendis-svonepul-5

Još jednom vas podsjećamo da je šminka moćno oružje, jer kada se otkrije pravo lice ove ljepotice, može da se primjeti sasvim obična djevojka.

7. Hajdi Klum

hajdi-klum-6

Hajdi i dalje izgleda nevjerovatno na modnoj pisti, ali kada smine šminku onda može da se primjeti da polako počinje da stari.

8. Žizel Bundšen

zizel-bundsen-7

Žizel je najljepša kada ima prirodan izgled i njena našminkana verzija nije toliko drugačija od obične – odličan posao! Prelijepa je u svim prilikama!

9. Tejlor Hil

tejlor-hil-8

Mlada manekenka ima blistavu budućnost pred sobom i očigledno zna kako da koristi šminku kao profesionalac – od prirodnih intenzivnih crta lica, do izbalansiranog, luksuznog izgleda.

10. Kara Delavinj

kara-delavinj-9

Manekenka i glumica izgleda očaravajuće kada je pod debelim slojem šminke od strane profesionalnih stilista i šminkera, ali u stvarnom životu je vrlo muškobanjasta i nemoguće je prepoznati.

11. Miranda Ker

miranda-ker-10

Svjetlucav i jednostavan izgled ove “komšinice” i Viktorijinog modela pokazuje lijep kontrast koji dobar šminker može da stvori.

12. Lili Aldridž

lili-aldridz-11

Ova blago androgena manekenka izgleda umorno i obično bez šminke, dok se sa malo pudera i sjenke pretvara u predivnog Viktorijinog anđela.

13. Erin Heterton

erin-heterton-12

Erin se oprostila od pritiska da bude lice poznatog brenda za donje rublje i sada provodi svoje dane u prirodnom izgledu, koji je čini mnogo ljepšim.

14. Bar Rafaeli

bar-rafaeli-13

Bivša djevojka Leonarda DiKaprija izgleda nevjerovatno bez šminke i jedna je od onih kojima nije potrebno mnogo šminke da bi bila prelijepa.

15. Karolina Kurkova

karolina-kurkova-14

Ova ogromna metamorfoza koja ističe najbolje atribute, dok su Karolinine mane prikrivene ispod debelog sloja šminke.

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: