Objavljeno: 05.12.2016 u 19:09 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Sestra joj je umrla STRAŠNOM smrću, javila joj se u snu a poruka koju je poslala je JEZIVA (VIDEO)

Emili Klark (20) je bila obična djevojka koja je radeći kao medicinksa sestra pomagala drugima, i to je voljela. Studirala je medicinu i bila je izuzetno vezana za svoju porodicu a posebno za mlađu sestru Hejli.

djevojka-mobitel-sestra

Obožavala je da se slika, kao i da fotografiše članove svoje porodice i prijatelje. Sve slike je čuvala u svom telefonu i dijelila na društvenim mrežama. Međutim, na polovini njene medicinke karijere snovi su joj naglo ugašeni. Emili je poginula u saobraćajnoj nesreći kada je kamion udario u vozilo u kojem se nesrećna djevojka nalazila sa kolegama.

Nakon tragedije koja je pogodila njenu porodicu jedino o čemu su mogli da misle jeste njen telefon u kojem su bile sačuvane sve uspomene. Naravno, mislili su da je telefon potpuno uništen. Ipak, jedne noći njena sestra hejli je sanjala više nego neobičan san u kome se pojavila upravo Emili govoreći joj da je telefon ostao na mjestu gdje se nesreća dogodila. Hejli je znala da to nije moguće ali nešto joj nije dalo mira.

Šest mjeseci kasnije, porodica je dobila poziv iz policijske stanice u kojem im je rečeno da je telefon njihove kćerke i sestre pronađen nedaleko od mjesta gdje je Emili izgubila život, tačno tamo gdje je rekla svojoj sestri u snu da će biti.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: