Objavljeno: 10.11.2014 u 18:07 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Rusi i Kinezi već znaju da će mapa SAD uskoro biti izmjenjena zbog velike katastrofe

„Fil iz Montane“ pridružio se Džonu Muru u novoobjavljenom snimku gdje su razgovarali o mnogim stvarima, od čega je najvažnija “Mapa buduće Sjeverne Amerike” u izdanju mornarice SAD, koja prikazuje Ameriku sa drugačije nacrtanom obalom pri čemu rijeka Misisipi dijeli državu na dva dijela.

izmjenjena-mapa-sad (1)

Fil je podijelio svoje iskustvo kao svjedok postojanja ove mape, koja je sada već naveliko tema u krugovima teoretičara zavjera.

Džon Mur tvrdi da je snimak, u kojem ćete saznati da Rusi i Kinezi već imaju saznanja da će život u Americi u velikoj mjeri da se promijeni sa ovom ogromnom geološkom promjenom, jedan od najvažnijih intervjua koji ćete ikada imati prilike da čujete.

izmjenjena-mapa-sad (2)

Još uvijek do javnosti nisu doprli podaci šta će biti uzrok ovoj katastrofi.

Za sada postoje samo špekulacije da bi tu geološku katastrofu mogli izazvati, erupcija najvećeg vulkana na svijetu ispod parka Jelouston, prodor vode iz okeana ili nešto treće.

Da li sve ovo ima veze sa tvrdnjom neklih analitičara da su se najveći bankari iz SAD već počeli da evakuišu…

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: