Objavljeno: 26.08.2017 u 9:19 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Roditelji ostali u čudu kada su vidjeli što je kraj djetetove glave: To je znak!

Kada su Alicia Zeek i Zac Smith vidjeli fotografiju s ultrazvuka svoje nerođene kćeri, znali su da je to Božji znak. Kraj lica bebe u kutu fotografije nalazilo se još jedno lice, a roditelji tvrde kako je riječ o Isusu koji gleda u njihovo dijete.

ultrazvuk-lice (1)

Kada su nam dali fotografiju, za mene je to odmah bio Isus. I izgleda kao Isus – rekla je majka Alicia iz Chambersburga u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji. S njom se složio i otac Zac.

Par kaže kako nisu pretjerano religiozni, ali da im je ova fotografija dala nadu jer im je prethodno dvoje djece rođeno s malformacijama. Kći im je rođena s dva palca na jednoj ruci dok je sin imao rascjep usne i nepca.

ultrazvuk-lice (2)

No ova fotografija paru je bila znak da će se njihova kći roditi potpuno zdrava bez ikakvih fizičkih nedostataka, a tako je i bilo kada je malena Briella došla na svijet.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: