Objavljeno: 14.04.2016 u 10:31 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Rođena majka ga je odbacila jer nije kao ostali. Ali, čekajte dok ne vidite gdje je on SADA!

Na jednoj od farmi na kojima žive i jeleni nedavno je na svijet došlo jedno neobično i veoma posebno lane, koje je dobilo ime Zmaj!

malo-lane (1)

Od ostalih se razlikovalo po neobičnoj boji svog krzna. Gotovo cijela glava mu je bijela, a bijelo krzno mu je bilo i po nogama. Odmah se izdvojilo od ostalih pripadnika krda, a čak ga je i rođena majka odbacila jer se razlikovalo od svoje braće i sestara.

Iako je tu bjelinu krzna nasljedilo upravo od majke, koja ima isti genetski poremećaj, to nije bilo dovoljno da ono ostane sa svojom porodicom.

Iako mislite da Zmaj nije imao sreće u djetinjstvu, ostanite tu do kraja…

Dečko koji je živio na toj farmi počeo je da ga hrani na flašicu, sve dok lane nije dovoljno ojačalo i počelo samostalno da se kreće. Zmaj je veoma lijepo napredovao i već za par mjeseci pridružio se jelenima na farmi.

Baš sam sladak, zar ne?

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: