Objavljeno: 26.10.2016 u 11:03 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Radi u javnoj kući, a nevina! Sad će to da unovči za ogromne pare! (VIDEO)

U jednom od čuvenih bordela u Nevadi nedavno se 20-godišnja djevojka prijavila radi posla, ali ne da bi imala seks. Umjesto toga, Katherine Stone, koja sanja o tome da postane advokat, planira da proda nešto što ostale žene koje rade u bordelu ne mogu da punude – svoju nevinost, piše avaz.ba

katarina

Porodični dom Stoneovih u Sijetlu, u državi Vašington je izgorio u požaru. Kako nisu imali osiguranje, ona i njena porodica su bili prinuđeni da ostanu na spaljenoj imovini. Onda je jednog dana na Facebooku primjetila oglas i “saznala sve o bordelima i novcu”.

- Ljudi kažu da bi to trebalo učiniti iz ljubavi. Ako malo razmislite, ja to i činim iz ljubavi – iz ljubavi prema svojoj porodici – rekla je Stone.

Ona je pozvala poznatog američkog vlasnika bordela Denisa Hofa, koji joj je dozvolio da to učini u jednom od njegovih lokala, ali pod uvjetom da pola svote pripadne njemu.

Katarina je pristala i preselila se u njegov bordel u Nevadi, gdje živi i pruža neseksualne usluge klijentima, dok se aukcija ne završi. Nevada je jedina država u SAD u kojoj se to može legalno uraditi.

- Imam pravo da radim sa svojim tijelom šta želim, a možete li da me okrivite u ovakvoj ekonomiji? – pita se Katarina, a isto tako misli i Hof.

- To je njen izbor. Ne mislim da je dobro da djevojka popije šest tekila i izgubi nevinost na podu nečijeg WC-a… Ako ona svoju želi da proda, mislim da je to super – kaže on.

Njena nevinosti sada već iznosi 400.000 dolara, ali Katarina još čeka.

- Nije stvar samo u novcu. Čekam čovjeka sa kojim ću osjetiti povezanost, da iskustvo bude posebno za nas oboje – otkrila je djevojka, koja u bordelu namjerava da ostane neko vrijeme i nakon što proda svoju nevinost.

- Planiram da ostanem ovdje još pet godina, želim da studiram prava u budućnosti – odlučna je Katherine.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: