Objavljeno: 11.07.2016 u 7:59 | Sport, Video | Komentara:

PROVALA EMOCIJA: Pogledajte kako je Ronaldo proživio gol koji je Portugalu donio naslov!

Pogodak Edera kojim je Portugal u 109. minuti finala Europskog prvenstva poveo protiv domaćina Francuske posebno je emotivno proživio jedan čovjek.
Cristiano Ronaldo je pored klupe još jednom briznuo u plač, ali ovaj put su to bile suze radosnice. Sto minuta ranije je ponajbolji svjetski nogometaš plakao, ali od boli i spoznaje da neće moći nastaviti utakmicu.

Preuzeo ulogu trenera

Ronaldo je nastradao već u devetoj minuti kada ga je grubim startom pokosio Dimitri Payet. Pokušao je Realov napadač nastaviti utakmicu, ali nije išlo i u 25. minuti je izašao iz igre.

Vratio se Ronaldo kasnije na klupu, uoči produžetaka izgrlio sve suigrače i dao im podršku, kad je Eder zabio gol iz njega su provalile emocije.

Do kraja utakmice Ronaldo je praktički preuzeo ulogu trenera, cijelo je vrijeme stajao uz aut-crtu i davao sdavjete i podršku suigračima koji su mu zahvalili donijevši mu europski naslov i prvi trofej s reprezentacijom.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: