Objavljeno: 11.07.2016 u 8:24 | Featured, Video | Komentara:

Ovaj dječak urlao je od bolova u kičmi 4 mjeseca. A onda ga je dohvatio KOSTOLOMAC! (VIDEO)

Bez obzira kakvo mišljenje imate o kiropraktici, ako ga uopšte imate, savjetujemo vam da pogledate ovaj video pa da donesete zaključak o tome.

Jedan mladi Amerikanac (17) zaista može da kaže da je ponovo rođen, i to sve zahvaljujući australijskom kiropraktičaru dr Ijanu, koji ga je primio u svojoj ordinaciji u Melburnu kada su svi drugi od njega već digli ruke.

Naime, mladić je patio od kifoze, pretjerane zakrivljenosti srednjega dijela kičme, i trpio tako jake bolove da je razmišljao o samoubistvu.

Nevolje po tog mladića su počele od trenutka kada je osjetio bol dok je iz zemlje čupao panj, a tokom naredna tri mjeseca su se stvari toliko pogoršale da više nije mogao da se uspravi. Uz to je u desnoj nozi u potpunosti izgubio osjećaj.

Pogledajte kako je spasen za samo deset dana, odnosno kako je jedan čovjek zlatnih ruku, bolnu grimasu na njegovom licu pretvorio u osmjeh.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: