Objavljeno: 08.05.2016 u 17:36 | Featured, Video | Komentara:

Prostačko ponašanje ljekara: Snimak šokirao Balkan, doktoru slijedi kazna

Rukovodilac nikšićkog savjetovališta za HIV dr. Rajko Pavličić bit će novčano kažnjen zbog prostačkog ponašanja u čekaonici ovog crnogorskog Doma zdravlja. Direktor Doma zdravlja Veselin Bulatović kazao je da će Pavličića udariti po džepu, nakon što je Vijestima dostavljen snimak na kojem se vidi da ljekar priča pacijentici o muškom spolnom organu.

doktor

“Dobar k…., mir u kući”, kazao je Pavličić, dok se na snimku čuje smijeh ostalih pacijenata i nečiji komentar “ovo je bilo nisko”.

Istu rečenicu, vidno u dobrom raspoloženju, ljekar ponavlja i na latinskom jeziku: “Penis bonus pax in domus”.
Vidno iznenađena gospođa pita Pavličića – da li je ljekar, s obzirom na ponašanje, a neko od ljudi u čekaonici dobacuje: “Jeste, i to ljekar specijalista”.

“Ti danas ne umiješ ni stan potrefiti. Jesi li kolima došao? Ne bi pričao ovo da si ljekar. Idi vuci se tamo. Jad će te naći danas. E kuku ti za vrat. Kukavice gorska, kako ti se ovaj narod smije”, govori gospođa.

Ljekar joj prilazi i pita da li je žensko, a potom više puta na latinskom ponavlja prostačku krilaticu. Bulatović je kazao Vijestima da je upoznat s dešavanjima iz čekaonice i ponašanjem Pavličića.

“Istog trenutka sam razgovarao s Pavličićem koji je svjestan šta je uradio i posramljen je zbog toga. Slučaj smo odmah procesuirali i on će nekoliko mjeseci biti novčano kažnjen”, rekao je direktor nikšićkog Doma zdravlja.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: