Objavljeno: 15.07.2017 u 10:05 | Ostalo, Video | Komentara:

Poslala je ZGODNU INSTRUKTORKU svom dečku da ga provjeri: Gorko je ZAŽALILA zbog toga (VIDEO)

S puno povjerenja poslala je dečku u teretanu zgodnu cicu – mogla je samo da se uhvati za glavu kada je vidjela kako je to prošlo.

djevojka-eksperiment

Na Jutjub kanalu specijalizovanom za hvatanje preljubnika pojavio se novi viralni snimak iz Meksiko Sitija. Dečko je otišao na trening ni ne sanjajući da će mu se u teretani nabacivati zgodna ženska, a još manje sanjajući da to sve gleda njegova djevojka.

Tako je ona odmah počela da se raspituje odakle je, ali i da mu pokazuje vježbe i to na vrlo se*si način. Palo je i se*si uzdisanje, a momak nije propuštao priliku da opipa čime raspolaže njegova udvaračica. Ona se nije bunila, naprotiv – u jednom trenutku pitala ga je da li ima djevojku. A njegov odgovor?

Njegov odgovor glasio je “pa izlazim sa nekim ribama”. Kakav pastuv, zar ne?

Nakon toga ugovorili su sastanak, a on joj predlaže da svrati kod nje i skuva joj večeru.

Nakon odgledanog snimka, prevarena djevojka okrenula je svog (sada već bivšeg) dečka i od njega saznala da je bio u teretani, da je naučio nove vježbe i da je imao muškog trenera – a ostatak razgovora već nije za prepričavanje.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: