Objavljeno: 26.08.2014 u 18:19 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

Pogledajte kako djevojka krade u jednom podgoričkom butiku! (VIDEO)

Prije dva dana nepoznata ženska osoba snimljena je tokom krađe u jednom od butika u tržnom centru Delta Siti u Podgorici. Naravno, još uvijek se ne zna identitet osobe.

Nedavno se desio skoro isti slučaj, samo što je ovog puta do krađe došlo u centru Podgorice, u Botticelli radnji koja se nalazi u Ulici slobode. Na video snimku koji nam je poslala žrtva događaja, Ivana Bošković, se vidi kako nepoznata ženska osoba obučena u crnom duže vrijeme pregleda čizme i primiče se smeđoj djevojci u bijeloj majici koja sjedi i gleda u telefon.

Velika gužva u butiku je pomogla da se bez opažanja približi žrtvi, tj. njenoj ljubičastoj torbi i izvuče novčanik. Nakon toga, nepoznata žena se gubi u gužvi…

Kako nam je saopštila Ivana koja se nalazi na snimku, do ove krađe je došlo prije 5 dana (21. avgusta oko 10h), a iz policije još uvijek nemaju nikakav odgovor. U njenom novčaniku su se nalazila dokumenta i oko 150 eura.

Nakon što je prišla kasi da plati izabranu obuću, primjetila je da joj je nestao novčanik.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: