Objavljeno: 28.09.2016 u 10:42 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

PA, NIJE OVO SEX FAKTOR! Kad je pocjepala haljinu sa sebe U ŠOKU su bili i žiri i publika! (VIDEO)

Irina Dedjuk ime je brinete koja je podigla publiku a i žiri britanskog ‘X Factor’-a na noge svojim provokativnim nastupom. Manekenka je izazvala burne reakcije kad se pojavila na pozornici budući da je odlučila da se za prolazak bori svim silama.

irina

Lijepa takmičarka izvela je pjesmu “Mama Knows Best” pjevačice Džesi Džej, a poslužila se i svojim seksi oblinama. Obukla je usku crnu haljinu koju je tokom nastupa naglim pokretom skinula otkrivši minić koji se nalazio ispod.

Član žirija Sajmon Kouvel rekao da je njen nastup bio za pamćenje, a Šeron Ozborn dala joj je priliku i pustila je u dalji krug takmičenja.

Međutim, publika nije bila zadovoljna njenim atraktivnim nastupom, a preko društvenih mreža su joj poručili da se ne takmiči u Sex Factoru.

Pogledajte:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: