Objavljeno: 05.12.2015 u 11:55 | Featured, Video | Komentara:

Otišao je na operaciju i nije vidio svog najboljeg drugara 8 dana, a onda su ga doveli u bolnicu (VIDEO)

Vjerni pas je čekao svog prijatelja 8 dana ispred bolnice, a onda su se ljekari sažalili i pustili ih da se konačno vide.

Gospodin Lauri da Kosta je beskućnik u gradu Pazo Fundo, Rio Grande do Sul, koji se ne razdvaja od svog psa Seka već 4 godine. Njega su napali prolaznici u martu 2014. godine kada su ga gađali kamenjem i nanijeli mu teške povrede. Međutim, njegov najbolji prijatelj je i u najtežim trenucima ostao uz njega.

S obzirom na to da je bio ozbiljno povrijeđen, završio je na oporavku u lokalnoj bolnici. Vjerni pas je sve vrijeme bio sa njim i pružao mu ljubav, što se može vidjeti na snimku na kome je prikazano kako ljubimac skače i mazi se sa svojim vlasnikom dok on sedi u invalidskim kolicima.

Otkriveno je da je ovaj muškarac imao rak kože i da je morao hitno da ode na operaciju. Seko ga je čekao na vratima bolnice 8 dana, a medicinsko osoblje se trudilo da psu svakog dana donese hranu i vodu.

Ljekarima je bilo žao, tako da su dozvolili prijateljima da se vide i da se druže kako bi oporavak bio brži i potpuniji.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: