Objavljeno: 05.12.2015 u 17:04 | Featured, Svijet | Komentara:

VELIKA DRAMA U BJELOVARU Plakat ćete kad vidite što se dešava u ovoj kući

Znate na kakav oni način vam dođu? Uđu vam u dvor i kažu nema veze što vi sada nemate novce i ne radite, platit ćete to, a vi kao jedan naivac vjerujete na riječ i kažete ‘ok, cijepite pa kada budem imao novce platit ću, priča nezaposlena Ana Huseinović koja je među brojnim Bjelovarčanima dobila ovrhu zbog neplaćenog računa za cijepljenje pasa.

bjelovar

Zbog neplaćenih računa Veterinarskoj stanici, 100-tinjak Bjelovarčana ovih je dana dobilo rješenja o ovrsi, a neki među njima mogli bi ostati i bez svojih domova, piše Dnevnik.hr. Račun Franje Virovca za cijepljenje pasa na početku je iznosio 200 kuna, a danas se s kamatama popeo do tri tisuće. S 800 kuna socijalne pomoći od koje živi on ga nije mogao podmiriti. Tako mu kuća 13. siječnja ide na dražbu.

Računi samo rasli

Zbog gubitka posla cijepljenje dvaju pasa nisu mogli platiti ni Huseinovići. “Znate na kakav oni način vam dođu? Uđu vam u dvor i kažu nema veze što vi sada nemate novce i ne radite, platit ćete to, a vi kao jedan naivac vjerujete na riječ i kažete ‘ok, cijepite pa kada budem imao novce platit ću’. Ne nadate se da će doći do ovakvog nečeg”, ispričala je za Dnevnik Nove TV Ana Huseinović na čiju se kuću sada zabilježio odvjetnički ured. “250 kuna spisi odvjetnice, pa prijedlog za ovrhu 250 kn, pa plus na to PDV i taj račun je došao na 3000 kuna”, priča Ana čiji se dug udesetorostručio.

Iz veterinarske stanice Bjelovar novinarima nisu htjeli odgovarati, a odvjetnica koja ih zastupa bila je na putu pa ni od nje novinari nisu uspjeli dobiti odgovor.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: