Objavljeno: 01.04.2017 u 11:10 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

OPREZ! STVARAJU NOVU RASU ‘LJUDI’ U VAŠEM NEZNANJU: Država plaća djeci da promjene spol bez znanja roditelja!

Djeca od 15 godina u Americi ne smiju pušiti, ne smiju donirati krv, a ne smiju se ni tetovirati bez znanja roditelja. Ali zato smiju promijeniti spol bez znanja roditelja, i još im tu čudesnu operaciju plaća država. U Americi. Gdje baš ništa ne plaća država, pogotovo što se tiče medicine.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Dakle, djeca u najosjetljivijim godinama svog života mogu odlučivati sama bez da se s ikim savjetuju(jer tako se krše prava djece), hoće li se operacijski (dakle zauvijek) promijeniti u žensko ili muško ili nešto sedamnaesto i to besplatno. Jer država je tako dobra. Ona pomaže jadnoj nesređenoj djeci u prosvjetljenju duha i tijela kako bi mogli samostalno odabrati rodni identitet. No, to je samo vrhunac. Naime, u Americi, (identično se malim koracima događa i u Europi pa i u Hrvatskoj nametanjem prosvjetljenog kurikuluma s pedofilskim lektirama), djecu u pogledu transrodnosti i drugih izopačenih ideja ‘obrazuje’ vrlo rano.

Tako djeca u četvrtom razredu bivaju prisiljena učiti o incestu i drugim gadarijama, nešto kasnije o analnom i oralnom spolnom odnosu, o homoseksualnim obiteljima, i transeksualcima te svim drugim vrstama ‘ljudi’, o abortusu kao o kontracepcijskom sredstvu koji se također može obavljati ‘bez znanja roditelja’ itd.

Kroz predmet Zdravstveni odgoj doslovno nameću izopačene spolnosti od najranije doba te ih se prisilno indoktrinira dok je roditeljima zabranjeno povući djecu s takvih predmeta. Također roditeljima je zabranjeno naučavati tradicionalnu obitelj jer time ‘ugrožavaju’ slobodu djeteta ali je državi (instituciji) dozvoljeno posve krojiti nova biseksualna bića budućnosti te ih izlagati baš svakoj sotonskoj propagandi u pogledu spolnosti. Spolnost im je najbitnija stvar na svijetu koju ‘država’ novog doba želi imati u svojim rukama. A znate zašto?

Jer ona donosi na svijet novog čovjeka. Dah Božji kojeg sotona od početka svijeta iz ljubomore prema čovjeku želi izopačiti (da više ne bude stvoren na sliku Božju nego na sliku sotonsku) i uništiti. To se vidi i po plodovima. Jer, u isto vrijeme ta zemlja diči se sljedećim plodovima: najvećim brojem abortusa, najvećim brojem razvoda i raspada obitelju, najvećim brojem ovisnika, najvećim brojem psihijatrijskih slučajeva maloljetnika, najvećim brojem samoubojstava djece i maloljetnika, depresije…i to nekima ne govori baš ništa.

Agenda ide dalje, Europa hvali takav prosvijetljeni obrazovni sustav i prihvaća sve te ideje, a samim time i njihove plodove. U skandinavskim zemljama stanje je po pitanju indoktrinacije još strašnije, tamo djeca u vrtićima dobivaju lutkice s penisima i vaginama koje onda uče spajati, a pornografski dokumentarci za djecu postali su dio svakodnevice.

Diljem Europe rodna ideologija uzela je maha i djecu se također odgaja u smjeru – dječak nije dječak i djevojčica nije djevojčica. Možeš biti što hoćeš. I Hrvatska je u tom vrtlogu pomutnje, a novi kurikulumi koji se promoviraju uz bolesnu potporu medija uče da – mama nije mama, i tata nije tada, ubiti djeca ne moraju ništa znati, ali moraju znati kako točno spolno općiti i bludničiti već u prva 4 razreda osnovne škole, moraju znati da njihova obitelj s majkom i ocem nije baš normalna jer možeš imat i dvije mame ako hoćeš, i tri i pet. I nitko se ne buni? Kako? Zaspali smo, a kad se probudimo i kad sve bude jasno, biti će kasno – pogledajte prilog.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: