Objavljeno: 27.03.2014 u 13:57 | Auto & Moto, Video | Komentara:

Nije motor za svakoga! Riječanin postao predmet sprdnje na YouTubeu

Zahvaljujući kamerama montiranima iza vjetrobranskog stakla, trendu koji je jako popularan u Rusiji, minulih mjeseci mogli smo uživati u smiješnim i zastrašujućim prometnim situacijama iz te najveće zemlje svijeta.

No da YouTube (kao i neznanje) ne poznaje granice, dokazuje video koji možete pogledati u nastavku, a koji je od jednog Hrvata, Hrvatskog Polja kod Otočca, napravio predmet sprdnje na internetu.

Doduše, ne bez njegova angažmana.

Nesuđeni kaskader pokušao je, tijekom vjenčanja, u nekoliko navrata zavrtjeti stražnju gumu na sportskom motociklu bez uspjeha, a nevoljko je odustao tek nakon opetovanih zamolbi svojih bližnjih. No ni tu njegovim nevoljama nije bio kraj.

Pogledajte video u cijelosti.

Izvor: www.tportal.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: