Objavljeno: 30.05.2017 u 11:44 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

NEZVANI GOSTI IZNAD USNULE BEBE: Prizor zabilježen NA MONITORU u kuhinji, ZAPREPASTIO je brižnu majku! (VIDEO)

Džej Jejts je putem društvenih mreža podjelila snimak, želeći da sazna šta njeni prijatelji misle o prizoru koji je u najmanju ruku misteriozan.

bejbi-monitor

- Neću sklopiti oči čitavu noć. Ne vjerujem u duhove ali od prije pet minuta nisam više ravnodušna – napisala je u svojoj objavi.

Jejts je u daljem opisu snimka precizirala da njena kćerka Rubi spava u gornjem dijelu kreveta, a prije odlaska u susjednu prostoriju bila je sasvim sigurna da ju je ostavila samu.

- Sasvim sam sigurna da je dijete ostalo samo. Možda sam luda ali ovaj snimak je istinit – dodaje ona.

Umjesto da smire preplašenu majku, neki od korisnika su dodatno pojačali strah svojim zluradim komentarima.

Oni kojima nije bilo do šale dobro su uočili nekoliko čudnih figura, ali su pokušali da utješe majku da će Rubi jasno staviti do znanja duhovima, ukoliko joj njihovo prisustvo smeta.

U nastavku konverzacije se može primjetiti da je brižna majka provela punih 20 minuta, netremice gledajući u monitor. Tada su nezvani gosti napustili dječiju sobu, piše Hafington post.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: