Objavljeno: 11.07.2013 u 8:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Nevjerojatan trenutak u kojem je antilopa uskočila u automobil pun turista

antilopaOve se srijede na internetu pojavio video koji se nevjerojatnom brzinom proširio medijima, a u njemu se može vidjeti kako uplašena antilopa pred gepardima bježi u automobil prepun turista, piše britanski The Sun.

Prestravljena životinja bježala je od grabežljivaca i onda uskočila kroz prozor Toyota Prada, a sve je snimila 20-godišnja Samantha Pittendrigh u Nacionalnom parku Kruger u Južnoj Africi: “Nismo imali pojma što se događa. Gledali smo kako gepardi love antilope. Vidjeli smo nekoliko njih kako se okreću prema cesti. I odjednom smo vidjeli kako je jedna iskočila iz grmlja i tad je netko počeo vikat: ‘U automobilu je, u automobilu je!’”.

U čitavoj strci jedan od putnika ipak se sjetio otvoriti vrata automobila pa se uznemirenu životinju može vidjeti i kako je odšetala u slobodu.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: