Objavljeno: 07.10.2016 u 19:33 | Bizarno, Slike, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Monstrum: Silovao desetomjesečnu bebu u podrumu, djevojčica preminula u bolnici (FOTO/VIDEO)

Djevojčicu Emmaleigh (10 mjeseci) silovao je i brutalno pretukao majčin dečko Benjamin Taylor, 32, u njenoj kući u Zapadnoj Virdžiniji, nakon čega je djevojčica od zadobivenih povreda preminula u bolnici.

beba

Policija je privela Benjamina Taylora zbog sumnje da je u noći između nedjelje i ponedjeljka u podrumu kuće brutalno pretukao, a potom i silovao desetomjesečnu bebu njegove djevojke Amande.

U trenutku zločina u kući je bilo još troje djece.

kriminalac

Majka Amanda Adkins pronašla je bebu golu i u krvi u podrumu svoje kuće, oko pet sati ujutro. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Njen momak je prvo tvrdio kako je držao bebu u naručju dok je uključivao veš mašinu i da je izgubio svijest. Ipak, kada je policija stigla na mjesto zločina, uhvatili su Taylora kako pokušava da obriše krv sa prepona.

- Prizor je bio strašan. Nikad nešto ovako strašno nismo vidjeli – rekao je jedan od policajaca koji je vršio uviđaj.

Djevojčica je odmah prebačena u bolnicu, ali je zbog težine povreda preminula.

Policija je uhapsila Taylora, a trenutno se nalazi u pritvoru i određena je kaucija u visini od dva miliona dolara.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: