Objavljeno: 26.11.2017 u 12:36 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

MISLILA JE DA DEČKO ŽELI DA JE ZAPROSI, a kada se okrenula imala je šta i vidjeti! OVO NIJE OČEKIVALA!

Clifton je 2012. godine odlučio da je vrijeme da zaprosi svoju dugogodišnju djevojku. Otišli su zajedno u Disneyland gdje je ona i sumnjala da će je zaprositi. Međutim, ono što se zapravo i desilo nije nikako očekivala, i dečko ju je sasvim iznenadio.

djevojka-prosidba

Dogovorili su se da za vikend idu u Disneyland kako bi se malo odmorili, a djevojka je odmah pomislila kako će je dečko tamo i zaprositi, ali nije imala nikakav nagovještaj kako bi to moglo da izgleda.

Kada je dečko kleknuo pred djevojku i postavio joj pitanje da li želi da se uda za njega i provedu ostatak života zajedno, njen odgovor je svakako bio da.

Nije mogla opisati sreću koju je u tom trenutku doživjela, pa je odmah pozvala svoje roditelje i najbolje prijatelje da im saopšti tu lijepu vijest.

Međutim, ono što je bilo iznenađujuće jeste da je Clifton već doveo njene roditelje na posebno mjesto i oni su se tu skrivali. Kada je pozvala roditelja, Clifton joj reče da se okrene.

Kada je ugledala roditelje počela je još više plakati, da se jednostavno nije mogla smiriti. Dečko je dokazao koliko je zapravo romantičan!

Pogledajte njihov zanimljiv video:

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: