Objavljeno: 09.06.2016 u 19:07 | Showtime, TV, Video | Komentara:

MILIONI U POTPUNOJ NEVJERICI: Znate li vi kako je cura izvela ovaj trik?!

Tommy i Amelie su zaljubljeni par o kojem priča cijeli svijet. Njihova povezanost je toliko jaka da ih ljudi nazivaju vidovnjacima.

amelie

Talent koji ima Amelie toliko iznenađuje da čak pomalo i zastrašuje. Naime, ona je toliko povezana sa svojim dečkom Tommyjem da se čini kao da mu čita misli.

Par je nastupio u showu America’s Got Talent gdje je pokazao svoj izuzetan talent. U tome im je pomogla i članica žirija Heidi Klum, a malo je reći da je ostala zatečena onim što je vidjela.

Točka ovog para, koji se nazivaju ‘vidovnjaci’, sastoji se od toga da Tommy stavi Amelie povez preko očiju i zatim uzme u ruku neki predmet, a njegova djevojka mora pogoditi što je to.

No, detalji koje je u stanju pogoditi će vas natjerati da se dobro zapitate postoje li zaista vidovnjaci.

Pogledajte video:

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: