Objavljeno: 04.10.2016 u 11:13 | Video | Komentara:

Majka živi sa kćerkom u ovom kontejneru. Pričakajte dok vidite unutrašnjost!

Obični kontejner uz malo volje i mašte može se pretvoriti u dom po mjeri, da u njemu uživate i lijepo se osjećate. Ne vjerujete? Nismo ni mi dok nismo vidjeli ovaj kontejer…

kontejner-kuca

Lulu se sa svojom kćerkom preselila u kontejner jer nije imala drugog izbora, u pitanju je pokretni kontejner. Vjerovatno vam je neobično i čudno da neko živi u kontejneru, ali kad vidite enterijer vidjećete sa koliko ljubavi i topline se živi u njemu.

Nije imala novaca da obezbijedi skup stan, a željela je da provodi vrijeme sa svojom kćerkom te se stoga odlučila na ovu ideju, jer je kontejner dobila besplatno.

Nije imala iskustva u uređenju, nužda je na to natjerala i provela je nekoliko mjeseci na uređivanju. Sveukupna vrijednost kuće danas je 400 dolara.

“Kada nemate novca, jednostavno postanete kreativni”, izjavila je Lulu.

Pogledajte video i podijelite ovu motivacijsku priču sa svojim prijateljima:

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: