Objavljeno: 16.07.2017 u 12:35 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Majk Adams šokira planetu: Globalno zagrijavanje je samo izgovor, u pitanju je nešto mnogo, mnogo gore, evo šta…

Primarni cilj Pariskog sporazuma o klimatskim promjenama – smanjenje atmosferskog ugljen-dioksida – nije ništa manje nego genocid protiv svog biljnog života širom naše planete, a iza ovog krije se strašni cilj.

šuma

To je zato što sve biljke zavise od CO2 zarad svog opstanka.

To je “kiseonik“ za biljke, a sada drveće, trave i usijevi gladuju za CO2 jer se on nalazi na skoro najnižem nivou na kom je ikada bio u istoriji Zemlje (jedva iznad 400 ppm, a u prošlosti ga je bilo preko 7.000 ppm).

Pokušaj ljudi da eliminišu CO2 iz atmosfere jednak je tome da neki zli, fiktivni “biljni demon“ pokuša da eliminiše kiseonik iz atmosfere, izazivajući masovno gušenje cijele ljudske rase. Baš kao što je eliminisanje kiseonika genocid nad ljudima, eliminisanje ugljen-dioksida je genocid nad biljkama.

Ali šta se sve krije iza ove zavjere, pročitajte u nastavku….

Slično kao i sve drugo što guraju nepismene birokrate i globalisti, klimatske promjene su globalna priča o uništenju života.

Ako teroristi klimatskih promjena ostvare svoje ciljeve, oni će uništiti planetarni lanac ishrane i uroniti sav život na Zemlji – uključujući i ljudski život – u masovno izumiranje.

Vidite, cilj je depopulacija. Eliminisanje CO2 iz atmosfere je oduvijek bilo u vezi uništavanja ljudskog života u cilju postizanja ciljeva smanjenja stanovništva, što je otvoreno zagovarao svaki liberalni globalista od Bila Gejtsa do Teda Tarnera.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: