Objavljeno: 16.07.2017 u 11:52 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ispovijest Bosanke sve ostavila bez teksta: Zavela policajca, pa ga ostavila golog u šumi – To je osveta za ono što mi je uradio

Ovo je šokantna ispovijest žene koja je svog ljubavnika policajca ostavila golog u šumi. Ona se zove Dragana, iz Bosni i Hercegovine je, a svoju dušu je otvorila u emisiji koja je emitirana prije 5 godina. I dan-danas se njena ispovijest svuda prepričava.

dragana

Dragana je imala 19 godina kada se zabavljala sa desetak godina starijim momkom. Nakon izvijesnog vremena on je prestao da joj se javlja, a kada ga je pozvala, saopćio joj je da se oženio i da ga više ne uznemirava.

Osveta se kažu služi hladna

Osjećala se iskorišteno, nakon što mu je finansijski pomagala i davala pare za izgradnju kuće. Nakon prvobitnog očaja, odlučila je da mu se osveti, kad tad.

- Od našeg zadnjeg susreta prošle su tri godine. Pozvao me. Nakon što sam prekinula i dobro se isplakala, pozvala sam ja njega uz riječi da mi je pukla guma pa nisam mogla da razgovaram.

- Pitala sam ga – pa ljubavi stara ima li ikakve šanse da se ti i ja vidimo? Uslijedio je potvrdan odgovor – ispričala je Dragana.

Dogovorili su sastanak, dva dana pred Novu godinu, u vrijeme njegove smjene dok je bio na policijskoj dužnosti.

- Bio je decembar, zima, veoma hladno, a ja upalila grijanje u autu na najjače. Skinem se u grudnjak i gaćice, on potpuno gol. Sjedišta vrela, upalila grijače – nastavila je Dragana.

Ljubavniku je bilo potrebna deka, izašao je iz kola da ga uzme iz gepeka. Dragana je zaključala sva vrata i stisla pun gas!

Policajac-ljubavnik ostao je gologuz u šumi, nakon čega je morao pješačiti tri kilometra od Gospića do Otočca kako bi došao do mjesta gdje mu je Dragana izbacila stvari.

Jeste da mu je bivša, ali će je se zasigurno sjećati cijeli život!

Pogledajte video:

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: