Objavljeno: 05.03.2017 u 11:44 | Ostalo, Video | Komentara:

LJEPŠA NEGO IKAD: Angelina Jolie oduzima dah u novoj reklami za parfem (VIDEO)

Nakon što se nedavno u Kambodži pojavila na promociji svog novog filma ‘Prvo su mi ubili oca’, Angie je postala zaštitno lice novog parfema francuske parfemske i kozmetičke kuće Guerlain, Mon Guerlain.

angelina2

“Novi Guerlain parfem napravljen je za izvanrednu, iskrenu i autentičnu ženu: Angelinu Jolie, našu novu ikonu”, objavili su na Twitteru.

A objavljena je i reklama u kojoj Angelina izgleda uistinu predivno, ali i sretno.

Nakon što je u septembru prošle godine objavljeno da se Angelina i Brad Pitt rastaju, glumica se na neko vrijeme povukla iz javnosti. Tokom prvog intervjua kojeg je dala nakon objave o razvodu, glumica je rekla da njezin prekid s Pittom teško pada svima, uključujući i njihovo šestero djece.

Ali činjenica je da je Angelina okrenula novi list i ponovno se posvetila karijeri. Mnogi smatraju da je ovom reklamom povratila status jedne od najljepših žena na svijetu.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: