Objavljeno: 05.03.2017 u 12:04 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

BIO JE U ŠOKU: Krišom su snimali njegovu ženu, a on je konačno SAZNAO ŠTA SVE RADI KADA JE SAMA KOD KUĆE

U jednom istraživanju u Japanu učestvovalo je sto nasumičnih ispitanika koji su zaustavljani na ulici i ispitivani o njihovim svakondnevnim obavezama. Takođe je mjerena težina kesa koje su nosili sa sobom. Ispostavilo se da žene u prosjeku ponesu duplo više nego muškarci.

japanac

I ne samo to, poznato je da žene dnevno obave mnogo više poslova nego muškarci. Pranje, kuvanje, peglanje, sređivanje, briga oko djece samo su neki od obaveza koje svaku ženu čekaju kad kuće, kada, naravno, već odradi svoju smjenu na poslu.

Kako muževi manje vremena provode kod kuće, nisu ni svjesni koji posao njihove ljepše polovine obave dok oni nisu tu. U okviru ovog istraživanja sprovedenog u Japanu, jedna Japanka je praćena kamerom cijeli jedan dan. Snimak je kasnije pokazan njenom mužu, koij je ostao iznenađen.

To je težak dan. Ja obično nisam kod kuće, pa nisam ni imao pojma šta moja žena radi – rekao je zatečen muž koji je riješio da joj se zbog svega toga zahvali pismom.

Izvor: b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: