Objavljeno: 04.08.2014 u 7:35 | Lifestyle, Video | Komentara:

Voditelj zaprosio kolegicu u TV Dnevniku!

Ne samo što je obavio profesionalni transfer i prešao iz jedne u drugu TV kuću, Darko Savić, šarmantno TV lice iz Banjaluke, uskoro će svoj momački zamijeniti sa statusom mladoženje. Svoju buduću izabranicu i koleginicu Marijanu Elez, urednicu i voditeljku Elta televizije iz Banjaluke, Darko je zaprosio na orginalan i njihovoj profesiji blizak način. Preko TV Dnevnika. Naravno, u internoj varijanti.

voditelj

“Bili smo na večeri povodom filmskog festivala Kratkofil”, priča kroz osmijeh Darko.

- Marijana nije znala za ranije pripremljenu režiju. Kada smo poručili piće ja sam nakratko izašao, a ona ostala sama za stolom baš u trenutku kada se na TV pored stola zavrtjela špica Dnevnika na RT RS.

I onda je Marijana ostala u šoku.

“Na ekranu se pojavila moja koleginica Željka Dragičević koja je kao vijest dana najavila prosidbu. Sve je to bilo ranije snimljeno, a izrežirano da počne u pola osam. Ona se, naravno, silno iznenadila, a ja sam se onda pojavio sa prstenom. I, poslije blage nevjerice, pristala je”, ispričao je Darko.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: