Objavljeno: 16.10.2014 u 18:08 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Kada vidite šta je napravila, vodu nikada više nećete gledati istim očima!

Moramo priznati da s vremena na vrijeme naiđemo na jako talentovane ljude sa zaista nevjerovatnim idejama koje nas itekako znaju da pozitivno iznenade. 

Ova nevjerovatna inovacija je alternativa za plastične vodene boce a radi se o vodenim grudvicama koje možete jesti. Koristeći poseban proces sferifikacije, dobijamo želatioznu membranu koja okružuje i čuva vodu unutra, tako da za razliku od obične flaširane vode, gdje ambalažu moramo baciti, u ovom slučaju je sve 100% jestivo.

Djevojka pod imenom Yuka Yoneda će vam pokazati kako i sami možete da napravite ovu jestivu vodu te tako možete impresionirati vaše prijatelje ili vašu djecu.

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: