Objavljeno: 29.09.2015 u 11:54 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

JEZIVI SNIMAK NADZORNE KAMERE: ‘Prst sudbine’ spasio dječaka sigurne smrti (VIDEO)

Bez obzira na to da li vjerujete da su ovog dječaka spasili anđeli čuvari ili čista slučajnost, jedno je sigurno – 25. septembar može da slavi kao drugi rođendan.

djecak-izbjegao-nesrecu

Nepoznati školarac iz Simferopolja, koji se u petak ujutro dosađivao čekajući prevoz na autobuskoj stanici, sigurno bi poginuo da ga je samo koju sekundu duže intrigirao predmet koji je video uz ogradu.

Naime, tek što je prestao da se poigrava njime i odšetao, na to je mjesto dojurio BMW, odnosno vozač koji je zbog velike brzine pri skretanju izgubio kontrolu nad automobilom.

Snimak nesreće je postao viralni hit na ruskim društvenim mrežama, ali nažalost lokalni mediji za sada nisu prenijeli kakva je sudbina zadesila nepažljivog vozača.

Izvor: b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: