Objavljeno: 13.07.2016 u 8:05 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Izgleda kao da je ova 13-godišnjakinja TRUDNA, ali kad zadigne majicu, čak su i ljekari u čudu!

Kada je Irianita Rohas napunila 13 godina, želudac je počeo naglo da raste. Bio je sve veći i veći, a budući da je iz primitivne sredine, svi su bili uvjereni da je ona zapravo trudna.

Danas, Irianita ima 22 godine, a njen stomak još uvek podsjeća na trudnički. Njeni roditelji nisu mogli da priušte ljekarsku pomoć, već su se nadali da će samo od sebe proći.

Međutim, ljekarske ekipe počele su da obilaze zabačena područja Perua i u tom putu naišli su na Irianitino selo. Odmah su je prebacili u bolnicu i utvrdili da se u njenom stomaku ne nalazi beba…

U njoj se nalazio tumor, težak 16 kg! Djevojka je dovedena u posljednjem trenutku, a nakon hiruške intervencije nije mogla biti srećnija, jer se napokon riješila velikog tereta.

”Nikad nisam mislila da ću morati na operaciju, mislila sam da moram živeti sa ovim cijeli život. Tako sam srećna, uskoro ću biti vrlo zdrava i napokon ću moći da ispunim svoj san i počnem studiranje računovodstva”, rekla je djevojka.

U snimku ispod slijedi cijela priča o Irianitinom slučaju:

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: