Objavljeno: 15.11.2014 u 8:41 | Video, Zabava | Komentara:

IMPRESIVNA VJEŠTINA: ‘Skinuo’ 11 slavnih osoba u samo 60 sekundi

Glumac Benedict Cumberbatch, koji brzinom munje osvaja kritičare i publiku diljem svijeta, dokazao je zašto ga se trenutno smatra jednim od najtalentiranijih glumaca.

Iako je do prije godinu dana bio poznat isključivo po naslovnoj ulozi u BBC-evoj seriji Sherlock, Benedict Cumberbatch ostvario je niz uspješnih uloga koje su mu donijele titulu jednog od najboljih glumaca njegove generacije.

Cumberbatch trenutno promovira svoj novi film, The Imitation Game, u kojem glumi vrsnog matematičara i oca modernog računarstva, Alana Turinga, a kritičari ga već smještaju u oskarovsku utrku za najboljeg glumca.

U intervjuu s MTV-jevim novinarom Joshom Horowitzom, Benedict je imao zadatak oponašati slavne osobe u roku od jedne minute. Pogledajte koliko je bio uspješan:

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: