Objavljeno: 15.11.2014 u 10:22 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Japanskom kuharu su u ruke dali najoštriji nož na svijetu. Ono što je uradio u kuhinji će vas raspametiti!

Tokom godina vidjeli smo neke zaista impresivne vještine oko pravljenja hrane…Vidjeli smo majstora koji pravi nevjerovatnu šećernu vunu, šaljivdžiju koji prodaje sladoled i ostale…no ovo što ćete vidjeti u nastavku prevazilazi sve!

Japanski Sushi majstor Hiro Terada će vas u kuhinji izbiti iz cipela! Više od 20 godina on je koristio jako kvalitetne Kikuichi noževe, a postao je jako uzbuđen kada su mu rekli da će isprobati najnoviji set noževa za koje se smatra da su najoštriji na svijetu.

On je kuhar u NoVe restoranu i baru u Majamiju a u narednom videu će pokazati svoje nevjerovatne vještine koje su potrebne da bi radili u jako zahtjevnom restoranu gdje je brzina od primarnog značaja.

Nikada nismo vidjeli nekoga s ovolikim talentom. Ni sama mašina ne bi mogla napraviti bolje…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: