Objavljeno: 10.10.2016 u 10:12 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

HAOS U ‘PINKOVIM ZVEZDAMA’ Pogledajte svađu o kojoj svi pričaju (VIDEO)

Veliku pažnju medija privukla je svađa žirija ‘Pinkovih zvezda’. Dok su gledaoci imali priliku da vide samo djelić ove rasprave, sinoć je emitovana kompletna svađa u kojoj su glavni akteri bili Aleksandra Radović, Dara Bubamara i Zorica Brunclik, piše alo.rs

pinkove-zvezde-naslovna2

Emisija je počela u dobrom raspoloženju da bi Aleksandra u jednom momentu prokomentarisala kako će poslije emisije kod kuće morati da obavi “ćišćenje od nekvalitetne muzike”.

Tu se momentalno pobunila Dara Bubamara i upitala Aleksandru:

- Izvini, Aleksandra, a gdje živiš ti? Ako se ne razumiješ u ovu muziku što si onda došla ovdje? – rekla je ljutitito Dara, na šta joj je pop pjevačica odgovorila da neko u žiriju mora biti neobrazovan, što je još više razljutilo skandaloznu pjevačicu:

- Pa, samo se ti foliraj, ali narod to vidi i zato nisi velika zvijezda. Možda nisam obrazovana kao ti, ljepotice, ali sam velika zvijezda za tebe – rekla je Dara.

U ovu svađu umješala se i Zorica Brunclik:

- Činjenica je da ste nas sve povrijedili, jer svi smo iz iste branše. Ja sam uspješna u svojoj profesiji, Dragana u svojoj i naravno da nam nije drago kada čujemo ovako nešto – održala je Brunclikova lekciju pop pjevačici.

I Dragana Mirković se obratila Aleksandri, ali nije željela sa njom da uđe u žešću raspravu, pa je birala riječi kako ne bi došlo do većeg haosa.

- Ja razumijem Aleksandru, ona voli pop muziku i treba da je voli i brani, ali to ne treba da radi preko tuđih leđa – odgovorila je folk diva.

Pop pjevačica se nije pretjerano potresla zbog ovih pridika, pa čak ni na dobacivanja Dare Bubamare poput, “Kome se, bre, foliraš?”, “Ona je, kao, fensi, a mi smo šta…?”.

Ova rasprava pomalo je uznemirila i takmičara Miodraga Đokića, što je bilo i te kako primjećeno kada je otpjevao drugu pjesmu, ali je prošao u sljedeći krug jer se u prvoj pjesmi pokazao kao sjajan pevač.

U drugoj emisiji u trećoj sezoni 10 takmičara je dobilo po pet glasova i baraža neće biti.


Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: