Objavljeno: 30.10.2014 u 17:07 | Showtime, Video | Komentara:

EVO ŠTA SE DOGODILO SA FAZLINOVIĆIMA: Da li su preživjeli avionsku nesreću?

Nove zgode u legendarnoj obitelji Fazlinović donosi nova, osma sezona humoristične serije.

lud-zbunjen-normalan-fazlinovici

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. S novim nastavcima Lud zbunjen normalan dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene obitelji, a pridružit će im se i neki novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije vidjet ćemo i glumicu Sanju Vejnović.

Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Stockholm oni su igrom slučaja ipak uspjeli preživjeti. Naime, radi Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, vjerujući da su oni poginuli, svi će pokušati okoristiti se njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir kojeg u seriji utjelovljuje glumac Emir Hadžihafizbegović.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: