Objavljeno: 30.10.2014 u 12:47 | Ostalo, Pouke i poučne priče, Video | Komentara:

Mršavi dječak u poderanoj odjeći i patikama zaželio je jednu želju, no kada mu se ispunila, uslijedio je pravi šok!

Ovaj popularni video prilog počinje s razočaranim dječakom u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama koji u šetnji parkom zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

djecak-zamislio-zelju-2

Video uradak “U Mojim cipelama” australijske filmske škole “MAPS” u režiji Nime Rauffi vidjelo je gotovo dva milijuna ljudi. Video počinje kada razočarani dječak u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama šeta parkom i zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Siromašni dječak najprije sjeda pored elegantnog dječaka na klupi zureći u njegovu odjeću, čak i igorirajući pozdrav tog momka, nakon čega sjeda pod drvo i skida svoj raspadnute tenisice. Ruke stavlja u tenisice i oponaša njihov “razgovor” u kojem zaključuju da im je dosta sirotinjskog života i da se situacija mora promijeniti.

Volio bih da sam kao onaj dječak. Želim to! – rekao je, da bi se zatim dogodilo čudo. Pretvorio se u dječaka u novoj ispeglanoj odjeći i skupocjenim cipelama! Dobio je sve što je ikada želio, dok drugi dječak sumanuto trči po parku i to u raspadnutoj odjeći. Tek tada je uslijedio šok za mladića koji nije pazio što je poželio…

Izvor: atma.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: