Objavljeno: 04.09.2014 u 13:09 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Bila je to obična intervencija vatrogasaca, ali njihovo dobro djelo pretvorilo se u viralni hit

intervencija-vatrogasaca-viralni-hit-foto

Vatrogasci iz Baytowna u Texasu postali su viralni hit nakon jednog izlaska na teren tijekom kojeg su učinili i nešto što se od njih nije očekivalo.

Naime, obitelj Johna McCormicka nazvala je broj za hitne slučajeve nakon što je 65-godišnjak pretrpio srčani udar tijekom košenja travnjaka, a na teren su uz hitnu izašli i vatrogasci.

Nakon što je McCormick prevezen u bolnicu, vatrogasci su zaključili da posao nije gotovo. Umjesto povratka u stanicu odlučili su dovršiti ono što McCormick započeo i dovršili košenje travnjaka, a obitelji su ostavili i poruku koja je postala viralni hit.

“Osjećali smo se loše zbog toga što vaš suprug nije dovršio košenje dvorišta pa smo to učinili umjesto njega. Primijetili smo da je vaša garaža otključana pa smo je zaključali i ključ ostavili u poštanskom sandučiću. Žao nam je zbog toga što se dogodilo vašem suprugu, nadamo se brzom oporavku. Javite ako vam još kako možemo pomoći”, stajalo je u poruci.

Sve je snimio i susjed koji je fotografiju objavio na Twitteru.

“To govori o njihovom karakteru. Kaže se da je časno postupanje učiniti pravu stvar dok nitko ne gleda. To je činjenica, postupili su časno”, rekao je muž McCormickove kćeri Dan Blackford.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: