Objavljeno: 17.03.2017 u 20:53 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Beskućnik je pristao na TRANSFORMACIJU: Kada je prošetao ulicom, sve djevojke su se OKRENULE ZA NJIM

Hose Antonio (55) je jedan od mnogobrojnih beskućnika, kakvih ima u svakoj ulici svakog grada na svijetu. Duge, zapuštene kose i brade i isflekane i pocjepane odjeće – na njemu se pogled nijednog prolaznika ne zadržava duže nego što je to neophodno.

beskucnik-transformacija

A onda je Hose dobio ponudu za transformaciju u jednoj emisiji, i pristao je na nju.

Ošišali su ga, obrijali i ofarbali i poslije 25 godina koje je proveo na ulici kao beskućnik, on je sada izgledao kao potpuno drugi čovjek.

Promjena je, zapravo, bila tolika da je u kafiću u kome inače povremeno radi na parkingu uslužen a da osoblje uopšte nije primjetilo da je u pitanju isti čovjek.

Komplimenti su prštali, a on se osjećao i izgledao kao sasvim novi čovjek. Snimak je postao viralan u Argentini, pa je jedna firma, uz uslov da sve bude anonimno, Hoseu donirala pozamašnu svotu novca.

Sada, kaže, još samo želi da nađe posao i time će mu život biti potpuno sređen.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: