Objavljeno: 09.12.2014 u 18:54 | Video, Zabava | Komentara:

4 MILIONA PREGLEDA: Ovo je najgore parkiranje na svijetu, video je zapalio Youtube!

Kao virus se na Youtube širi snimak žene za volanom metalik sivog BMW-a koja je gotovo pet minuta pokušavala da se izvuče iz klopke u koju je, barem je tako ona mislila, bila upala!

Potpuno neobjašnjivo, umjesto da je najobičnijim manevrom izašla sa snijegom prekrivenog parkirališta u kanadskom Kalgariju, dala se u motanje pa se skroz smotala.

Pritom je blago udarila crveni automobil, čiji je dobronamjerni vlasnik u međuvremenu na mjesto događaja stigao drugim vozilom da joj rukom signalizira i pomogne joj da se napokon izbavi s parkirališta. Nakon pružene asistencije, samo se odvezla i nije mu rekla da je udarila njegovo vozilo.

Čak 4 miliona pregleda za četiri dana. Pogledajte!

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: