Objavljeno: 24.11.2013 u 16:36 | Sport | Komentara:

Strahoviti nokaut hrvatskog borca postao svjetski hit! (VIDEO)

Ivica Trušček proslavio se ekspresnim nokautom protiv Talijana Leonarda Zecchija, a njegov ‘high-kick’ objavili su mnogi ugledni svjetski portali.

strahoviti-nokaut-hrvatskog-borca

Hrvatski 25-godišnji borac poznat je pod nadimkom ‘Teror’, a njegovi mečevi su uvijek atraktivni i uzbudljivi, bez obzira tko na kraju bio pobjednik (ima omjera pobjeda i poraza 24-19). Posljednja pobjeda Ivice Truščeka dogodila se u Ljubljani na FFC-ovoj priredbi, na kojoj je za samo 15 sekundi dotukao svog protivnika.

Žrtva je bio Talijan Leonardo Zecchi, kojeg je silovitim ‘high-kickom’ Trušček dotukao na samom početku (na videu sve počinje oko 5:00). Iznimno atraktivan nokaut obišao je specijalizirane MMA portale diljem svijeta, a o njemu piše i Bleacher Report, koji naglašava kako je ‘Teror’ opravdao svoj nadimak, a borba bila gotova i prije nego što je bio upućen i jedan udarac ručnim tehnikama.

Izvor: Tportal.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: