Objavljeno: 04.06.2013 u 18:31 | Nogomet, Sport | Komentara:

SKANDAL na utakmici mladih reprezentacija BiH i Srbije

Danas je u Tuzli na stadionu “Tušanj” pred oko 4.000 gledalaca odigrana prijateljska utakmica između mladih reprezentacija BiH i susjedne Srbije.

bih-srbija

Omladinci iz Srbije pokazali su više želje i motiva u prvom poluvremenu, što je rezultiralo vodstvom Srbije u 24. minuti autogolom Cimirota. Nespretnom reakcijom loptu je pospremio u mrežu svog tima.

Mladi BiH u drugom poluvremenu su ubacili u brzinu više i zaigrali bolje i došli do izjednačenja u 50. minuti utakmice pogotkom Maletića. Na kraju rezultat je glasio 1:1 iako je bilo prilika do kraja na obje strane.

U toku utakmice tzv. “navijači”, njih nekolicina, ponašali su se nedolično i neprimjereno jednoj utakmici reprezentacije.

Iz za sada nepoznatih razloga, psovali su i skandirali protiv glavnog grada države, Sarajeva, pogrdnim riječima: “Je**m te Sarajevo!”. Šta ih je navelo na to ne znamo, ali znamo da takvom primitivnom ponašanju nije mjesto na sportskim terenima.

Da li je to kompleks, primitivizam ili nešto treće zaključite sami, ali grad Tuzla se treba ograditi od ovakvih nazovimo navijača.

Kao prilog donosimo video, pogledajte!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: