Objavljeno: 11.09.2013 u 11:08 | Nogomet | Komentara:

Jedan od najsmiješnijih trenutaka u nogometu posljednjih godina

Armenski reprezentativac Aras Özbiliz toliko je šeprtljavo izveo korner u kvalifikacijskoj utakmici za SP protiv Danske da to nije moglo proći nezapaženo i nezabilježeno kod skupljača komičnih sportskih scena.

slika_korner

Danska je slavila u gostima kod Armenije 1-0 u ogledu kvalifikacijske C skupine za Svjetsko prvenstvo. Uzvratila joj time barem donekle za ponižavajući domaći poraz 4-0 u lipnju i ostala u utrci za osvajanje drugog mjesta u skupini i dodatne kvalifikacije. Daniel Agger zabio je gol u 73. minuti iz slobodnog udarca.
S ove utakmice možda će se ipak najviše pamtiti korner koji je izveo 23-godišnji armenski reprezentativac Araz Özbiliz s desne strane. Očito je želio kratko dodati loptu suigraču, ali je lijevom nogom zapeo za korner-zastavicu prije kontakta s loptom. Potom je kratko zahvatio i loptu, pa pao preko nje i dotaknuo je prvo s jednom, pa i drugom rukom.

Sucu nije preostalo ništa drugo nego da dosudi igranje rukom, iako je jedan cinik zaključio kako je mogao dosuditi i slobodni udarac Armeniju ‘”jer je zastavica napravila prekršaj i oborila armenskog reprezentativca”.

Izvor: gol.dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: