Objavljeno: 07.10.2013 u 12:37 | Nogomet, Sport | Komentara:

Miralem Pjanić: Nisam posjetio Hajrudina, ali mu želim samo najbolje

Miralem Pjanić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Rome, oglasio se povodom tekstova objavljenih u pojedinim medijima u kojima se navodi da je on posjetio oboljelog Hajrudina Kamenjaša.

miralem-pjanic

Naime, fotografija Miralema Pjanića koju su pojedini mediji objavili nije nastala na druženju sa osmogodišnjim Hajrudinom Kamenjašem, nego je nastala u junu ove godine kada je Miralem posjetio oboljelog dječaka Rijada Kisića i proveo jedno poslijepodne u druženju sa njim.

„Žao mi je zbog Hajrudinove bolesti. Najteže je sigurno njegovim roditeljima i zbog toga apelujem na medije da ne šire dezinformacije koje porodici mogu donijeti samo nemir. Ljetos sam ispunio Rijadovu želju, upoznao sam ovog malog borca i družio se s njim i zaista želim da se i Hajrudinova želja ispuni. Hajrudina nisam posjetio, on i njegovi roditelji to nisu ni tražili od mene i zato vas molim da ne objavljujete fotografiju mene i Rijada uz netačne informacije, jer na ovaj način ne pomažemo porodici ni jednog a ni drugog dječaka. Nadam se da će im se obojici ispuniti želje, a njihovim porodicama od srca želim samo najbolje“, rekao je popularni Mire.

Podsjećamo, Pjanić je ovog ljeta imenovan ambasadorom Sportskih igara mladih, te se u sklopu svojih ambasadorskih aktivnosti družio sa mališanima učesnicima Igara, kao i sa učenicima Centra za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu u Sarajevu. Miralem koristi svaku priliku svog slobodnog vremena da se posveti djeci, čemu su dokaz njegove brojne prijašnje aktivnosti.

Izvor: sportsport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: