Objavljeno: 12.10.2017 u 10:53 | Showtime, Slike, TV | Komentara:

Zvijezda ‘Malcolma u sredini’ uopšte se ne sjeća da je glumio u seriji koja ga je proslavila (FOTO)

Frankie Muniz najpoznatiji po ulozi Malcolma u ‘Malcolmu u sredini’, priznao je kako se gotovo uopće ne sjeća da je glumio u seriji koja ga je proslavila.

malcolm (1)

Ne sjeća se ni većine drugih događaja u životu, a iako ne može odrediti točan uzrok, devet potresa mozga, odnosno veliki broj “mini udara”, njegovom pamćenju sasvim sigurno nisu pomogli, piše Unilad.

malcolm (2)

“Nažalost, ne sjećam se većine “Malcolma u sredini”, gotovo se čini kao da to nisam bio ja”, rekao je. Prošli mjesec magazinu People otkrio je kako je 2009. imao automobilsku nesreću u kojoj je slomio leđa dok je 2012. godine počeo patiti od nasumičnih “mini moždanih udara”.

Muniz kaže kako je njegovo stanje nepredvidljivo te da “mini moždani udari” mogu nastupiti i do četiri puta tjedno, ali i tek jednom godišnje. Medicinski termin za njegovo stanje je “prolazni ishemijski napad”, tijekom kojeg mozak prima nedovoljnu količinu kisika zbog ometanog optoka krvi u žilama.

malcolm (3)

Tijekom godina Muniz je posjetio brojne neurologe te se podvrgnuo svim mogućim testovima, no i dalje nema odgovora. Svoje stanje je prihvatio, a trenutačno je sa svojim životom sretan.

malcolm (4)

“Sve što sam dosad napravio je ono što sam želio napraviti i sretan sam. Čak i “Dancing With The Stars”. Savršeno je!” zaključio je.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: