Objavljeno: 11.10.2017 u 21:28 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Sjećate li se poznate ljepotice iz serije ‘Zlobnica’: DANAS izgleda ZABRINJAVAJUĆE

Svi se slažu da sada izgleda, u najmanju ruku, čudno. A, ona se toliko plaši starenja da je prestala da slavi rođendane.

gabriela-spanic (1)

Kada su latinoameričke serije bile popularne, Gabrijela Spanić (43) je bila veoma popularna u regionu, pogotovo, jer vodi porijeklo iz Hrvatske. Po ulozi u seriji “Zlobnica” sjećamo je se najbolje, kao i po ljepoti i savršenoj figuri. Ali, danas, ona izgleda mnogo drugačije.

gabriela-spanic (4)

Najčešće je kritikuju da je pretjerala sa botoksom i operacijama zatezanja lica, ali ona i dalje sve poriče.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- Bilo je milion komentara na tu temu, od kojih je 15-20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. S druge strane, bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve me je to nasmijalo – rekla je glumica koja već osam godina ne slavi rođendane.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Gabrijela priznaje da je imala samo jedan estetski zahvat.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: