Objavljeno: 01.06.2017 u 11:33 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Žene su POLUDJELE za novim modnim trendom! Ove sezone, sve žele ovakvu kosu! (FOTO)

Internet je poludio za još jednim trendom!

Bisernom kosom je oduševljen sve veći broj žena, a fotografije dama koje su se odlučile na ovu novinu su preplavile društvene mreže.

Stilovi uređivanja kose se stalno mijenjaju, neki od njih vam se sigurno nisu dopali. Međutim, ove bajkovite biserne nijanse zaista izgledaju prelijepo. Kao iz bajke!

biserna-kosa (1)

Podloga ove biserne kose može biti bilo koje boje, najčešće je bijela ili srebrna. Najvažnija je zapravo završnica. Ona se postiže nanošenjem posebne boje koja na kosi ostavlja svjetlucavi sjaj, a može da da efekat duginih boja.

biserna-kosa (2)

Ovako obojena kosa izgleda nježno i romantično.

Ukoliko se odlučite za bisernu kosu, najbolje bi bilo da se prepustite vašem frizeru. On će vas takođe posavjetovati kako da ubuduće održavate vašu kosu, kako bi što duže imala biserni sjaj i izgledala prelijepo.

biserna-kosa (3)

Podjelite ovaj trend sa prijateljicama na facebook-u, možda i one požele da budu biseri ovog ljeta.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: