Objavljeno: 06.09.2017 u 11:18 | Lifestyle, Moda, Slike | Komentara:

ŽENE NA INTERNETU SU ODUŠEVLJENE: ovo je najljepša frizura za jesen 2017. godine (FOTO)

Popularna mreža na kojoj uvijek nađemo dobre ideje – Pinterest odavno nam predstavlja jedan od glavnih izvora inspiracije kada su u pitanju bjuti i modni trendovi. Zato smo malo istražili koja će frizura biti apsolutni hit kada se malo spuste temperatura.

najbolja-frizura (4)

Iako nam za sada najviše prija podignuta kosa ili se*si pletenice, za jesenje dane ipak ćemo poželjeti da imamo moderu fruzuru koja će osvajati poglede.

Upravo nam je Pintereset i preko 80 hiljada korisnika pomogao kako da stilizujemo kosu za prve jesenje dane. Radi se o frizuri koja nam je već odavno poznata i koju sigurno obožavate. U pitanju je razbarušeni “lob”, ali ovog puta sa mnogo više pramenova i teksture.

najbolja-frizura (2)

Za ovakvu stilizovanu kosu vam nije potrebno ni feniranje, a ni presa već samo dobar frizer koji će vas lijepo ošišati i naglasiti samo ono što treba. Održavanje ovakve frizure je vrlo jednostavno, a priznaćete da izgleda mnogo ljepše i opuštenije nego kada je svaka dlaka na svom mjestu.

Balajaž je i ove godine nezaobilazan trend, pa osim što ćete isprobati “messy lob” ukrasite svoju kosu i zlatnim pramenovima.

najbolja-frizura (3)

Izvor: cosmopolitan.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: