Objavljeno: 08.10.2016 u 12:30 | Slike, Zabava | Komentara:

Vjenčanice iz pakla! Ove mlade su ponosno na sebi nosile KATASTROFE! (FOTO)

Ima žena koje o savršenom vjenčanju maštaju od djetinjstva, a u centru tih njihovih maštarija je idealna vjenčanica. Međutim, vizija idealne haljine ovih žena ne poklapa se sa konvencionalnim predstavama mlade!

vjencanice (1)

Ova mlada je, po svoj prilici, silno željela da istakne dekolte po svaku cijenu – čak i tu da postane meta podsmješljivih komentara na internetu, a upravo joj se to i dogodilo!

vjencanice (2)

Ni ova mlada nije odoljela tome da pokaže malo više dekoltea, a rezultat je, blago rečeno, katastrofalan!

vjencanice (3)

A tu je i mlada koja je po svaku cijenu željela da uključi i bebu u svečani događaj. Ovakvu haljinu bi zaista rijetko ko imao smjelosti da obuče!

vjencanice (4)

Imamo i jednu štedljivu nevjestu, koja je za materijal izabrala – balone! Prilično hrabro s njene strane ako se uzme u obzir da je jedna igla mogla da joj pokvari baš sve!

vjencanice (5)

I, za kraj, mlada zbog koje su svatovi doživljavali tranfer blama. Ona je zaista željela da pokaže sve!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: