Objavljeno: 21.01.2018 u 12:36 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

VESELJAK IZ MONTREALA NASAMARIO POLICAJCE: napravio auto od snijega, a ovi mu išli pisati kaznu!

Simon Laprise 33-godišnji strojar i umjetnik iz Montreala izradio je vjernu kopiju DeLoreana DMC-12 od snijega za što mu je trebalo prema vlastitom priznanju četiri sata, pa je potom sjeo i uživao u prizoru zbunjenih komunalaca koji čiste snijeg posvuda osim s parkirnog mjesta gdje je stajala njegova snježna kreacija.

nasamario-policiju (1)

Kako je šaljivi Laprise kreaciji dodao i prave brisače, vjerovali su kako je riječ o automobilu prekrivenom snijegom. Laprise je kasnije priznao na svom Facebook profilu gdje je objavio fotografije, kako nije namjeravao nasamariti i policajce.

nasamario-policiju (2)

Naime, po prijavi komunalaca plavci su ubrzo stigli do „vozila“ parkiranog u zoni namijenjenoj za snijeg koji se čisti s prometnica, pa pokušali zataknuti kaznu za brisač, koji im je, pogađate, ostao u ruci!

nasamario-policiju (3)

 

Kada su shvatili kako ih je veseljak iz susjedstva nasamario, ostavili su mu poruku sa zahvalom kako im je uljepšao večer. Naravno, idućeg jutra nije bilo milosti komunalaca koji su ralicom uništili prvi kanadski snježni DeLorean…

nasamario-policiju (4)

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: